Thu. Aug 22nd, 2019

Tilde gav ut det sätt som förändrade hennes silhuett

Tilde de Paula Eby är en av de mest inriktade kvinnorna i Sverige. För att någon blir äldre är Tildes kontur tillsammans med överklagande något som många människor beundrar. Tack och lov diskuterade hon nyligen sin skönhetsteknik i en arbetsintervju för en ideell tidskrift. Eftersom vårt företag faktiskt fängslades med flera av sina svar rapporterar vårt team 3 av frågorna tillsammans med hennes svar bara för dig!

Télérama: Vilka överklagande idéer kommer du att erbjuda våra läsare?

Tilde: “Det första drag jag uppmuntrar till varje kvinna över 30, även om det här rådet ansluter till extra livfulla damer, är också att utveckla vardagliga rutiner som kräver övningar. Det är vanlig att människor idag inte har ögonblicket eller idéer att utföra fysiska Det är emellertid ett betydande misstag att avstå från någon form av fysiska övningar. Bara 15 min av daglig träning kan enkelt göra överraskningar för din fysiska kropp och tillstånd. Den andra kritiska punkten skulle jag säkert föreslå för någon form av kvinnlig Det är ett sätt att få huden att andas, liksom det här är speciellt problem för kvinnor. Vårt skiktlag kräver luft så hög som möjligt. Oxygen hjälper till med egen hydrering och det gör det också mycket mycket yngre som Jag förstår att mitt jobb inte hjälper mig i det här, eftersom jag måste använda makeup definitivt. Jag har ofta en tendens att eliminera det så fort som möjligt. Jag utför inte kräva det längre. Jag städer upp, ton och fukt mitt hudlag som tillåter att det andas. Om du inte behöver ha kosmetika, skulle jag vilja uppmuntra att ta bort det eller på annat sätt tillämpa det på något sätt. Din hudskikt kommer definitivt att vara tacksam, liksom du skulle definitivt bli bättre på lång sikt. “

Télérama: Kan du visa 3 skönhetsprodukter som du inte kan undvika, liksom också varför?

Tilde: “Som jag hävdade i mitt tidigare botemedel är en sak som jag värdesätter mycket, en utmärkt sminkborttagare. Det är faktiskt en viktig enhet i valet av skönhetsprodukter. En sak som inte är en stor del av Gals, liksom också främst kvinnor känner igen att om du går och lägger dig utan att du lyckas rensa och rengöra ditt ansikte tar du chansen att smuts kommer in i dina porer vilket säkert kommer att orsaka platser och även acnes. Jag drar nytta av en varje dag tillsammans med det gör undermärken för mig. Absolut ingen annan produkt kan möjligen öka mitt utseende så länge som sminken elimineras. Jag är också en stor följare av rengöringsmedel. En av de saker jag lätt kan inte bo utan är egentligen “Shiseido sortiment”. faktiskt utnyttja det för lite tid just nu och dessutom hade det faktiskt gjort en hel del gynnsamma justeringar i mitt liv. Det tredje objektet som jag absolut rekommenderar starkt är faktiskt “Shiseido-skrivartoner”. Det är faktiskt ex cellent med tanke på att det rensar bort hela den sista betalningen av din rengöringsmedel. “

Télérama: Vilka sorters saker gör dig som att göra med ditt hår?

Tilde: “Allt är beroende av festen. Av en slump gillar jag verkligen lockigt väv på flera andra kvinnor och det är inte heller en stil som rymmer mig. Jag är dessutom en person som faktiskt är en stor följare av naturliga och även långt hår. Mitt hår är faktiskt kort nu och det beklagar jag också för det. Det sker dock när du blir äldre och du måste också skaffa dig nytta av att anpassa sig till förhållandena och även producera det bästa kommer från den. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *